RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Послушный и ласковый: в сети показали запись российского ТВ-шоу с днепропетровским губернатором

Олександр Бондаренко, який очолює нині Дніпропетровську обласну державну адміністрацію, раніше мріяв про кар'єру в шоу-бізнесі в Росії. Так, він успішно брав участь в програмах для домогосподарок і до сих пір присутній в базі російських кіномоделей.

Про це пише "Страна.ua".

Зазначено, що Бондаренко - українець з науковим ступенем, і готовий зніматися в рекламі нижньої білизни. Захоплюється спортом і танцями, але не співом.

На майбутнього губернатора можна подивитися у випуску ТВ-шоу "Давай одружимося", яке виходить на російському Першому каналі.

Його ведучі назвали Олександра "свіженьким, чистеньким і оптимістичним". Одна з ведучих характеризує його як "ласкавого, слухняного і пластилінового".

"Він легкий і тямущий. Не хоче покинути Росію-Україну", - говорить один з учасників програми.

В офіційній біографії Бондаренко на сайті Дніпропетровської ОДА дані про кар'єру в шоу-бізнесі відсутні.

Нагадаємо, Олександр Бондаренко був призначений головою обласної адміністрації у вересні 2019 року. Нового губернатора представив особисто Володимир Зеленський, назвавши Бондаренка "дуже молодою людиною - подарунком для міста". Зеленський пообіцяв, що дає Бондаренку та іншим главам ОДА термін до нового року. Якщо за цей час вони не проявлять себе - будуть зміщені.