RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

Всі новини

З'явилося відео затримання на Донбасі високопоставлених "перевертнів у погонах" з СБУ

У мережі показали відео затримання співробітників СБУ підполковника Сергія Байрака та полковника Олександра Вусика, які вимагали від підприємців компанії "Євро Снап Трейд" 2 540 тисяч гривень.

Його оприлюднили на сторінці Police Control Ukraine у Facebook.

Оперативні співробітники зафільмували момент затримання корупціонерів. Чоловіків поклали обличчям на землю, а руки закували у кайданки.

Нагадаємо, що 24 грудня у місті Бахмут на Донеччині затримали високопосадовця СБУ, який вимагав 540 тисяч гривень за оформлення паперів у представника держпідприємства. Чоловіки налагодили цілу схему по вимаганню "відкатів" від державних підприємств. Для цього "співпрацювали" з підприємством "Артемсіль". Заступник начальника управління Головного управління СБУ в Донецькій та Луганській областях разом із заступником начальника одного з відділів Управління СБУ в Запорізькій області саме отримували хабар від одного із чиновників, коли до кабінету увірвалися правоохоронці.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, до вимагання грошей були причетні заступник начальника Головного управління СБУ в Донецькій і Луганській областях полковник Усик Олександр Іванович та заступник начальника відділу Управління СБУ в Запорізькій області підполковник Байрак Сергій Олександрович.