RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Сніг і заморозки: синоптики дали прогноз на останню неділю року

У останню неділю року в Україну прийде справжня новорічна погода - сніг й мінусова температура.

Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру.

У західних областях України протягом доби очікують сніг. Вночі стовпчик термометру опуститься до -1...-5 градусів, а вдень покаже -1...-3 градуси. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У центральній частині України протягом доби мокрий сніг із дощем. Стовпчик термометра вночі покаже -1...0 градусів, вдень температура знизиться до -1...-3 градусів. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

У східних регіонах сніжитиме. Лише у Донецьку та Запоріжжі без опадів. Температура повітря -2...+1 градуси вночі та -2...0 вдень. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

На півдні України дощ із мокрим снігом. Сонячно буде лише у Херсоні. Ртутний стовпчик покаже -1...+2 градуси вночі і +2...+5 градусів вдень. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м/сек.

На півночі протягом цілої доби очікують очікують -1...-3 градуси, сніг. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м/сек.

У столиці добова температура становитиме -3...-1 градуси. Вітер північно-східний зі швидкістю 5-10 м с. Протягом доби сніжитиме.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, незважаючи на зовсім не новорічну погоду на більшості територій України, в мережі показали фото справжньої зимової казки - засніженої Карпатської вершини.