RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

У Запоріжжі мати напала на своїх 5 дітей з ножем: фото, відео і всі подробиці історії

П'ятеро дітей із Запоріжжя, на яких вночі накинулася з ножем рідна мати, знаходяться в дитячому притулку в селі Мирне Мелітопольського району і потребують допомоги від небайдужих громадян.

Про це повідомила на своїй Instagram-сторінці волонтер Злата Некрасова.

Злочин було скоєно ще 20 жовтня, коли 30-річна мешканка Запоріжжя, перебуваючи вночі будинку, кухонним ножем нанесла ножові поранення своїм дітям 2010 2012 і 2016 народження. Після цього вона спробувала накласти на себе руки, перерізавши передпліччя. Збожеволілій жінці було надано медичну допомогу, після чого її госпіталізували в спеціалізований медичний заклад.

За попередніми даними, розлад у матері викликала необхідність терміново покинути орендовану квартиру. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.15 (замах на злочин) та п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Відразу після події всіх дітей забрав до себе родич, однак через 2 місяці віддав їх до притулку, який знаходиться в селі Мирне.

За словами волонтерки, яка відвідала дітей, вони потребують турботи і уваги. Вона звернулася до небайдужих громадян допомогти дітям - порадувати солодощами або невеликим подарунком.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернівцях батько сімейства хотів заживо спалити свою дочку, обливши її бензином.