RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Хочуть "повісити" вбивство: з'явилися подробиці ще одного затримання у справі Окуєвої

Суд взяв під варту затриманого біля свого будинку в середу, 15 січня, Андрія Кравченка , якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця Аміни Окуевої, хоча його адвокат впевнена, що злочин просто хочуть "повісити".

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Громадське".

Святошинський районний суд на два місяці взяв під варту Андрія Кравченка - ще одного підозрюваного у вбивстві активістки і військовослужбовця Аміни Окуевої. Крім того, чоловіка підозрюють у вбивстві на замовлення бізнесмена Костянтина Хоруженка 17 січня 2014 року.

Тим часом адвокат підозрюваного Ірина Бігунець вважає, що резонансний злочин на її підзахисного хочуть просто "повісити". Стверджує, що в день вбивства бізнесмена Кравченко був в Чернігівській області та доглядав за хворою мамою.

Однак, це не підтвердили свідки у справі, які відразу ж заплуталися у свідченнях. Крім того, ДНК-матеріал на зброю, з якої вбили Хорунжого, збігається з ДНК Кравченка. Нагадаємо, що чоловіка затримали у вересні 2019 року. Він входив до складу організованого злочинного угруповання, яке займалося вбивствами на замовлення. Слідство вважає, що деякі із затриманих причетні до резонансного вбивства Окуевої і до замаха на її чоловіка Адама Осмаєва.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, Святошинський суд Києва заарештував 56-річного Ігоря Редькіна без можливості внести за нього заставу. Чоловіка підозрюють у замовному вбивстві Аміни Окуевой.