RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

В Україні провели в останню путь членів екіпажу збитого літака МАУ: відео

У понеділок, 20 січня, в Україні прощалися з членами екіпажу та пасажирами літака МАУ, який в ніч 8 січня іранські військові збили ракетами на зльоті з аеропорту Тегерана.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ТСН.

На Берковецькому кладовищі в Києві ховали одразу трьох членів екіпажу рейсу PS752.

На похоронах пілотів Олексія Наумкин, Володимира Гапоненко і бортпровідниця Валерію Овчарук був присутній шеф-пілот Міжнародних авіаліній України Ігор Сосновський. Він запевнив, що тепер для всіх льотчиків МАУ стане честю піклуватися про дітей загиблих товаришів.


У Дарницькому районі Києва прощалися з бортпровідницею Юлією Сологуб. Дівчина встигла політати всього півроку.

У місті Козелець Чернігівської області сотні людей стояли уздовж дороги, проводжаючи в останню путь старшого борт-провідника Ігоря Матькова. Ігор мріяв стати пілотом і вже почав проходити навчання.

Пасажирку збитого літака, яка працювала в сфері авіації, Олену Малахову ховали в селі Білогородка Київської області. У Тегерані вона перебувала у службовому відрядженні і обіцяла скоро повернутися. Післязавтра їй мало виповнитися 39 років.

Пілота Сергія Хоменко поховають завтра в Борисполі.

Як повідомляв "Апостроф", на церемонію прощання з 24-річною бортпровідницею літака Boeing-737, яка загинула в авіакатастрофі в Ірані, Марією Микитюк, в Будинку скорботи в місті Івано-Франківську зібралося близько трьох сотень людей.