RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Rolls-Royce встановив в Україні 100-річний рекорд

В Україні за 2019 рік було продано більше 15 автомобілів марки Rolls-Royce, чим компанія встановила 100-річний рекорд.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на ресурс Auto24.

Українці в минулому році купили 16 машин Rolls-Royce, з них 3/4 припало на новий позашляховик марки Cullinan. Цей показник втричі більший позначки в 2018 році і є рекордним за всю історію бренду в Україні, а вона починається від проданого в Одесі Rolls Royce в 1914 році.

За словами Френка Тимана, регіонального представника Rolls-Royce Motor Cars в Європі, всього в Україні продано близько сотні Rolls-Royce. Причому українські покупці вибирали досить незвичайні комплектації - наприклад, чорний кузов і червоний салон. Також існує попит на ексклюзивне виконання у версії Rolls-Royce Bespoke.

Ще один напрямок роботи Rolls-Royce в Україні - продаж моделей з пробігом. Вони призначені для тих, хто не хоче чекати свого замовлення або не може витратити багато грошей на розкішний автомобіль, який йому потрібен для статусу.

Також в минулому році компанія встановила рекорд і у всьому світі в 116-річній історії. За 2019 було продано 5152 автомобілів в 50 країнах світу. Такий показник на 25% більше, ніж в 2018 році.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про неабиякі статки дружини мера Харкова Геннадія Кернеса, Оксани Гайсинської. В її автопарку чотири елітних авто, в тому числі і Rolls-royce ghost.