RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

ЗСУ показали, як будуть давати відсіч ворогу на морському узбережжі: фото

В мережі з'явились яскраві фото військових навчань українских військових під керівництвом командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченко.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "АрміяInform".

Свій вишкіл зі знищення умовного загону десантних кораблів противника підрозділи резерву оперативно-тактичного угрупування "Схід" демонстрували на одному з полігонів бойової підготовки Приазов’я в районі відведення важкого озброєння.

За легендою маневрів розвідка Об’єднаних сил за кілька десятків кілометрів від українського узбережжя Азовського моря виявила корабельно-катерну групу противника, що провела тактичне розгортання та в бойових порядках перейшла від вихідної лінії до пунктів висадки.

Крім того, за радіоперехопленням стало відомо про намір противника силами десанту оволодіти опорними пунктами підрозділів, які ведуть протидесантну оборону на Маріупольському напрямку та забезпечити висадку другої хвилі морського десанту.

У діях українських військових спостерігається динаміка. Командири та навідники бойових розрахунків вміло управляють вогнем артилерії. В складних погодних умовах армійці поступово знищують флагманський корабель противника, кораблі охорони та живу силу окупаційних військ.

Таким чином українським військовим вдається зірвати наміри умовного противника.

"Дані маневри не лише продемонстрували особисту високу польову та морську навченість військовослужбовців, а й вдосконалили практичні навички командирів із різних за призначенням підрозділів діяти в єдиній команді під час швидкої зміни обстановки та ведення бою. Умовний ворожий морський десант був знищений, що свідчить про здатність кожного діяти за призначенням і готовність до відбиття російської агресії", – наголосив керівник навань командир тактичної групи "Маріуполь".

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як інформував "Апостроф" раніше, на Приазов’ї в районі відведення важкого озброєння українські військові виборювали звання кращого мінометного розрахунку.Головним показником майстерності та навченості військовослужбовців стала бойова стрільба зі штатних мінометів.