RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Дзеркальна дата 02.02.2020: чому вона доленосна і як залучити удачу

2 лютого є особливим днем з точки зору астрології. На думку фахівців, він відрізняється від будь-яких інших днів, так як є дзеркальною датою (02.02.2020).

Дзеркальні дати зустрічаються вкрай рідко: одна з них буде в наступному році (12.02.2021), а ще одна - в наступному столітті (12.12.2121).

За східним повір'ям, симетрія числа року з днем і місяцем може нести в собі так званий День сили. У цей день можуть відбуватися дуже важливі і несподівані події, які впливають на долю людини. У такі дні прийнято загадувати бажання, відвідувати енергетично активні місця, гадати і читати змови.

На думку астрологів, усі знайомства в цей день будуть фатальними, так як хороші люди перевернуть ваше життя на краще, а нечисті душею стануть болючою скалкою, від якої ви будете довго позбавлятися.

Крім того, в такі дні є ризик втратити великі гроші або навіть роботу. Астрологи рекомендують: менше емоцій, більше тверезого розрахунку.

У такі дні прийнято займатися корисною творчою справою, можна будувати плани на майбутнє. А ось лінуватися в День сили взагалі не варто.

Шлюб, укладений в такий день, буде найміцнішим і ніколи не зруйнується, вважають фахівці. Справа в тому, що цифри дати 02.02.2020 в сумі дають вісімку - символ нескінченності.

Небажано в цей день покладатися на чужі поради, забувати про раціональність. Варто уникати спонтанних рішень, заснованих на сильних емоціях і сьогохвилинних спалахах. Не можна тримати образи і негатив, затівати суперечки, показувати свою перевагу і проявляти заздрість.

Нагадаємо, що cтало відомо, якими іменами найчастіше українці називали своїх дітей в 2019 році.