RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Колабораціонізм і державна зрада": відомий журналіст дав оцінку діям Ківи

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа, який, за повідомленнями ЗМІ, листувався з депутатом Державної думи РФ Володимиром Жириновським, є "колаборантом і державним зрадником".

Так висловився журналіст Роман Скрипін в ефірі Skrypin.ua.

"Якщо Кива переписується з Жириновським, що є членом парламенту РФ, то таке листування, її характер, називається колабораціонізм. У нас, на жаль, не прийнятий закон про колабораціоністів. Це, за великим рахунком, державна зрада. В цьому випадку я схильний довіряти Дарвіну , що все ж - від приматів, обійшлося без духовності. У фінальній стадії ремонт Київського зоопарку, там обіцяють покращений вольєр для приматів. Кажуть, там догляд, тепло, годують добре ... Якщо серйозно, це колабораціонізм і аж ніяк не "Міжпарламентська взаємодія" в умовах війни Росії з Україною. Верховна Рада, уряд не хочуть називати це офіційно війною, визначати як війну. Це їхні проблеми. І Верховна Рада повинна була прийняти закон про колабораціонізм, який зняв би багато питань. Тільки не доручайте його писати Бородянському", - сказав Скрипін.

Як повідомляв "Апостроф", народний депутат з "Опозиційною платформи - За життя" Ілля Кива не став заперечувати переписку з депутатом Держдуми Володимиром Жириновським, яку раніше зафіксували журналісти