RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Скільки простим українцям потрібно відкладати, щоб відпочити як Богдан на Сейшелах: цікаві цифри

Для відпочинку на Сейшельських островах, куди після відставки відправився колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан, середньостатистичному українцеві потрібно півроку відкладати всю свою зарплату.

Такі підрахунки зробив журналіст Андрій Павловський у своєму Telegram-каналі.

За інформацією турагентств, середня вартість семиденної путівки на Сейшели, де відпочиває Андрій Богдан, в кінці лютого - на початку березня становить близько 80-90 тисяч гривень, якщо зупинитися в тризірковому готелі без харчування. За номер в п'ятизірковому готелі зі сніданком доведеться заплатити близько 110 тисяч гривень.

"У грудні середня зарплата українців становила близько 12 тисяч гривень. Це означає, що для поїздки на Сейшели доведеться більше півроку відкладати зарплату в повному обсязі, не рахуючи додаткових витрат (повноцінне харчування, розваги)", - зауважив журналіст.

Детальніше про те, чим запам'ятався українцям один з найближчих соратників Зеленського читайте в матеріалі "Апострофа": Любов пройшла, пішла епоха: яким українці запам'ятають Богдана - кращі цитати і фотожаби