RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Евакуація українців з Китаю: доктор Комаровський поставив жорсткий "діагноз" панікерам

Відомий український лікар і телеведучий Євген Комаровський, поради якого по захисту від коронавірусу нещодавно висміяли в мережі, зробив емоційне звернення до панікерів, які влаштували справжню істерику з нагоди приїзду евакуйованих з Китаю українців.

Його він опублікував на своїй Facebook-сторінці та на YouTube-каналі.

"Хотілося сказати ... звернення почати брати і сестри. Але таке враження, що брати і сестри в нашій країні просто скінчилися! Мораль, інтелект, все це скінчилося. Ті люди з мораллю і інтелектом вже виїхали звідси ... люди, що ви робите, що відбувається? Небувала криза моралі і запасів інтелекту. Не вакцинувати дітей - не боїмося. Жерти базарні консерви і вмирати від ботулізму - не боїмося (навіть знаючи, що сироватки немає). Ковтати при будь-якому чисі антибіотики - не боїмося. Ремені безпеки - для слабаків. Сурогатний алкоголь - наша все. Любов і повага до медпрацівників - зашкалюють. Валідол - від інфаркту, пустирник від депресії, вітаміни для імунітету, гомеопатія - від усього. Грипу, правця, кору, туберкульозу, сифілісу, коклюшу і т.д. і т.п. не боїмося", - не стримуючи емоцій, сказав він.

Також доктор попросив припинити панікувати і набратися "хоч трохи мізків".

"Припиніть цю паніку ... Де ваша віра, мораль, моральність? Наберіться хоч трохи мізків ... Всі істерики з приводу того, що поруч з нами розміщено людей із Китаю і тому ми помремо - це ознака неадекватності, нестачі інтелекту і відсутності моралі", - додав Комаровський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше доктор Комаровський розвінчав фейки про смертельний коронавірус.