RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Українець розповів, як перевіряють тих, хто залишає охоплений коронавірусом Китай: фото

Українець Олексій Лісовий, що повернувся з охопленого коронавірусом Китаю і для цього йому довелося облетіти кілька країн - з Шанхая в Москву, а звідти до Франкфурта, далі до Києва, розповів, що його стан здоров'я особливо ніхто не перевірив, крім як в самій Піднебесній.

Про це він розповів в коментарі "Апострофу".

"Я летів з Москви до Франкфурта. Потім в Жуляни. Перед тим, як зайшов на борт корабля мені дали декларацію про стан здоров'я, де ти підписуєш нюанси, що не перебував в провінції Ухань, а потім про цей папірець ніхто ніде не запитав. Те тобто, мене ніде крім Китаю та борту літака, де лікар в спецкостюмі міряв температуру - ніхто не перевіряв і не задавав ніяких питань, чи був я в Китаї або ще щось. Моя подорож була абсолютно нормальною, ніяких перешкод, перевірок, допитів прикордонників не було", - розповів українець.

Він зазначив, що ту декларацію, яку він заповнив, в аеропорту Шанхаю дали і сказали, що її потрібно буде віддати по прильоту до Росії.

"Але я її нікому не віддав, може, її не запитав, тому що я не виходив в місто. Це було дивно", - дивується хлопець.

Детальніше про епідемію коронавируса читайте в матеріалі "Апострофа": Вірус- "вбивця" з Китаю атакує світ: нові дані про жертви, фото і відео.