RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Відомого російського журналіста не пустили в Україну: фото

Російського журналіста Олексія Пивоварова не пустили в Україну в аеропорту.

Про це він сам написав на своїй Facebook-сторінці.

"Кілька років не був в Україні і, мабуть, не судилося. Пару годин тому прилетів до Києва, але на територію країни мене не пустили. Спершу - ввічливе співбесіда: подивилися разом "Редакцію", усміхнулися... Потім півтори години очікування на лавочці. В результаті три сумних прикордонника вручили мені постанову про те, що я не зміг підтвердити причину перебування в Україні. Це звичайна формулювання, якщо немає грошей або зворотного квитка", - написав Пивоваров.

Також він зазначив, що у нього був квиток назад, запрошення і також житло. За його словами, таке рішення було прийнято "зверху".

"Хлопці були доброзичливі і совісні, їм самим було явно незручно і шкода, що так веліли, і що при виконанні нічого не положено говорити від себе. Мені теж шкода, друзі. І я, мабуть, теж нічого не буду говорити, тому що люблю Україну і переживаю за неї", - зазначив журналіст.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україну не пустили трьох російських пропагандистів, які прилетіли до Києва з Мінська читати тренінги та лекції про те, як маніпулювати людьми в ЗМІ і соцмережах.