RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Старі схеми знову в "моді": копів в Одесі підозрюють у викраденні жінки і вимаганні

В Одесі у викраденні жінки і вимаганні підозрюють співробітників Малиновського відділу поліції Одеси.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Думську".

Викрадення сталося пізно ввечері в четвер, 5 березня, буквально за два кроки від місця роботи поліцейських - на вулиці Філатова, 70/1.

Копи схопили дівчину прямо на вулиці, запхали її в "Тойоту Камрі", що належить одному з них, заклеїли рот скотчем і скували руки наручниками.

Вони розповіли одеситці, що вона нібито торгує наркотиками і тому повинна заплатити їм 10 тисяч доларів, щоб не сісти до в'язниці. Христина, однак, виявилася міцним горішком і навідріз відмовилася навіть обговорювати з перевертнями в погонах цю тему. Нічого не добившись від викраденої, через годину "спілкування" копи викинули її з машини і поїхали.

Постраждала звернулася до колег злочинців, які швидко їх знайшли і затримали.

Відкрито кримінальне провадження, у відділі поліції ведеться службове розслідування.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, відкритого за ознаками частини 2 ст. 146 КК України ( "незаконне позбавлення волі, вчинене з корисливих мотивів групою осіб"), 5 березня капітан поліції Костянтин П., старший лейтенант Олексій Г. і лейтенант Олег М. викрали 30-річну одеситку Христину П. і цілу годину возили по місту , вимагаючи велику суму валюти.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що співробітники спецпідрозділу КОРД в Дніпрі затримали чотирьох чоловіків: за деякими даними, їх підозрюють у викраденні дівчини.