RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Знали про костюми: спливли нові деталі скандалу з "пікантними" танцями в Херсонській ОДА

Лідер групи "Степ" Андрій Череднюк, яка виступала в Херсонській ОДА і потрапила в скандал, запевнив, що співробітники адміністрації знали, в яких костюмах виступатимуть артисти.

Про це повідомляє "Обозреватель".

"Нас запросили виступити безкоштовно, ініціатором було обласне управління культури. На жаль, можливо, хтось не додивився. Тому що співробітники управління знали, в яких костюмах і як все буде проходити. Ми артисти, і ми не ставимо питань, коли нас запрошують", - сказав Череднюк.

Він каже, що дуже шкодує, що постраждали люди, які їх запросили. Артист додав, що на відео знімали не виступ, а тільки танцюючу дівчину.

"Це неправильно. І тут немає над чим насміхатися, концерт пройшов нормально і всім сподобався. Нам подякували. Однак варто звернути увагу, що матеріали з'явилися не в Херсоні, а на сайтах в Києві. І практично через чотири дні. Мені здається, що це добре зрежисоване замовлення", - уточнив Череднюк.

Примітно, що ще тиждень тому голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв вітав групу "Степ" з 25-річчям. У ролику, який розміщений на сайті ОДА, він називає групу "легендарною". Побажав колективу успіхів, а на завершення привітання з'явився кліп на пісню "Смажений кабанчик".

Як повідомляв "Апостроф", в Херсоні оголосили про звільнення чиновників, відповідальних за скандальні танці в приміщенні Херсонської ОДА.