RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Білецький закликав підтримати ветеранів, затриманих під час зриву "платформи примирення"

Затримано 6 ветеранів війни, які сьогодні зірвали "платформу" радника РНБО Сергія Сивохо, вони знаходяться в Печерському відділенні на вул. Московській, 30.

Про це лідер партії "Національний Корпус" Андрій Білецький заявив в своєму Telegram-каналі.

"Сотні ветеранів, націоналістів уже збираються там. Просимо підтримки побратимів, закликаю приїхати і відстояти своїх - зараз це справа честі", - пише він.

Глава Нацкорпуса заявив, що поліція затримала 6 ветеранів, які брали участь в акції проти проведення презентації "Національної платформи примирення і єдності" Сергія Сивохо. Він повідомив, що націоналісти збираються біля Печерського відділення Нацполіціі в Києві, куди везуть затриманих, і закликав українських патріотів долучитися до мітингу.

"Група ветеранів, більшість яких - члени партії "Національний Корпус", зірвали цей цирк і фарс. Зараз 6 ветеранів російсько-української війни, які мають високі державні нагороди, затримані. Їх везуть в Печерське управління Нацполіціі. Ветерани, націоналісти зараз збираються туди. Всіх тих, хто знає, що є російсько-українська війна, а не внутрішній конфлікт, як вважає Зеленський і Сивохо, - просимо вашої підтримки. Відстояти ветеранів перед Днем добровольця - справа честі", - закликав Білецький.

Політик додав, що сама концепція "Національної платформи примирення - ганебна", адже вона нав'язує українцям позицію про внутрішній конфлікт на Донбасі, коли насправді є війна з Росією.

"В Києві спробував пройти фарс під назвою "Національна платформа примирення" Сергія Сивохо. Хто не пам'ятає: Сивохо - це клоун, якого президент України призначив заступником секретаря РНБО. Ця платформа, безумовно, є сепаратистською. Це - спроба імплементувати в нашу свідомість проросійські гасла. Тому що якщо "Національна платформа примирення", то значить у нас не війна з Росією, не проросійські терористи, а внутрішньоукраїнський конфлікт", - сказав Андрій Білецький.