RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

До Запоріжжя прибули рейси з країни, де українець заразився коронавірусом: скандальні подробиці

Вранці, 19 березня, в аеропорту Запоріжжя приземлилися 3 літаки з курорту Шарм-Ель-Шейх (Єгипет) з українськими туристами.

Про це повідомили туристи, що прибули в країну з Маріуполя виданню 0629.

"Ми повинні були вилетіти 18 березня, але нас разом з іншими евакуювали сьогодні вночі. Було 3 рейси о 02.50, 03.50 і 04.50. Маріупольців дуже багато. З курорту вивезли всіх українців, там залишилися тільки білоруси", - розповіла туристка Наталя.

Вона зазначила, що в аеропорту Запоріжжя у всіх міряли температуру, при цьому більше ніяких запобіжних заходів не вживали, зокрема, нікого не тестували і не брали аналізів. Також, за словами українки, ніяких рекомендацій щодо подальших заходів безпеки в Україні, їм не давали.

Також жінка розповіла, що додому - до Маріуполя, їм довелося доїжджати на приватному транспорті.

"Нас ніхто не просив, але ми прийняли рішення піти на самоізоляцію самі, щоб не піддавати ризику інших ... За нами виїхали родичі з Маріуполя. А якщо приїхати нікому, є 2 способи дістатися - легкове таксі або мікроавтобус. Перевізники просять по 2500-3000 грн за легковик і 3500 - за мікроавтобус", - сказала Наталія.

Вона зазначила, що хотіла б придбати тест на коронавірус, щоб перевіритися самостійно, але такої можливості поки не знайшла.

Як повідомляв "Апостроф", раніше місцева влада в Маріуполі розповілапро стан чоловіка, у якого знайшли коронавірус, за його ж підозрами інфекцію він міг підхопити на відпочинку в Єгипті.