RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

21 червня

Всі новини

Кохання проти коронавіруса: молода пара влаштувала в Києві незвичайне весілля, фото

У середу, 18 березня, в РАЦС Солом'янського району Києва двоє молодих людей уклали шлюб в масках і рукавичках, тобто відповідно до правил карантину, який був введений в столиці.

Про це пише "Інформатор" з посиланням на свідоцтва з місця подій.

Як пише видання, пару молодят звуть Ляна і Андрій. Вони запросили на свій розпис також друзів і близьких, попередньо попередивши, що потрібно прийти в засобах захисту.

Дівчина прокоментувала подію, зазначивши, що введення карантину зіпсувало їй всі плани щодо весілля - вона сама планувала більш традиційний тип церемонії, зокрема, планувала замовити флориста і візажиста, а також ресторан.

"У мене злетіли всі плани через карантин: від флориста і візажиста до оператора і ресторану. Тому ми вирішили ось так зустріти народження нової сім'ї", - розповідає Ляна.

Як повідомляв "Апостроф", 18 березня в Києві вступили в силу жорсткі обмеження карантину, введеного через загрозу поширення коронавіруса.

Також 18 березня уряд ввів режим надзвичайної ситуації в Київській області. Приводом для цього стала інформація про підтверджені випадки зараження коронавірусом.