RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

За годину стало дуже погано: у колишнього топ-чиновника "Нафтогазу" дружина підхопила коронавірус, відео

Українка Олеся Діденко, дружина колишнього першого заступника голови правління НАК "Нафтогаз" Ігоря Діденка, під час поїздки до Франції заразилася смертельним коронавірусом COVID-19.

Про це дружина бізнесмена сама розповіла на своїй Instagram-сторінці, записавши відео до своїх передплатників.

За словами Олесі, симптоми хвороби вона відчула ще 9 березня.

"9 числа перетворилася з повністю здорової людини в повністю хвору. Буквально за одну годину мені стало дуже погано", - сказала вона.

У жінки різко піднялася температура, почався озноб, головний біль і біль по всьому тілу, раптовий кашель і сухість в горлі. Вона повернулася з Франції до Іспанії, де в даний час проживає, і зателефонувала за екстреними номерами у відповідні медичні служби.

"Там мені сказали, щоб я нікуди не їхала, але через дві години мені ніхто так і не подзвонив. Я, щоб не заражати дітей, поїхала сама в госпіталь", - розповіла Діденко.

У госпіталі їй зробили аналіз крові і рентген. Пневмонія у жінки ще не почалася, однак коронавірус було виявлено. Вона додала, що їй виписали парацетамол та ібупрофен і відправили додому, де вона вже два тижні перебуває на самоізоляції.


У зверненні до передплатників Олеся Діденко закликала їх дотримуватися карантину і сидіти вдома.

Як повідомляв "Апостроф", результати тесту на коронавірус COVID-19 підтвердили наявність захворювання у директора з інтегрованого газового бізнесу "Нафтогазу" Андрія Фаворова, також заражена його дружина.