RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Роздають пайки і годують безкоштовно: українка розбурхала мережу розповіддю про карантин в Єгипті, фото

У мережі з'явилася розповідь українки про те, як в Єгипті боряться з коронавірусом.

Про це в Facebook написала українка Алла Осадча.

Коронавірусом заражені понад 900 тис. осіб: що відбувається в Україні і світі (оновлюється)

Жінка, за станом здоров'я, знаходиться з чоловіком в Шарм-ель-Шейху.

"Єгипет, як кажуть країна третього світу, а з урахуванням нинішнього апокаліпсису чого можна очікувати від Єгипту? Так ось, незважаючи на наші очікування найгіршого ..... В Шарм-ель-Шейху де зараз зовсім немає туристів, закриті всі не продовольчі магазини, закриті пляжі, діє з 19.00 до 6.00 ранку комендантська година, діє карантин, люди місцеві, й іноземці в тому числі, відчувають себепочуваються захищеними і не обділеними увагою з боку уряду", - розповіла своїм підписникам жінка.

За її словами, кожен бажаючий може взяти в супермаркеті продовольчі пайки безкоштовно.

"До складу якого входить 1 кг цукру, чай, 2 пакети рису або макаронних виробів, томатна паста, спеції, пляшка олії, сухе молоко, тахина (місцевий соус), бульйонні кубики.... І це все в одні руки!! Багато ресторанів годують людей абсолютно безкоштовно своїми обідами щодня, якщо потрібна доставка додому, то організована безкоштовна доставка обідів прямо до будинку!! Ось вам і країна третього світу!!! Якого тоді світу за рахунком буде Україна ?? Прикро усвідомлювати це!!! Ось що ми взяли сьогодні, в якості допомоги від уряду Єгипту... І таку допомогу кожна людина може отримати кожен день", - написала вона.

У мережі думки розділилися, хтось засуджує автора, що вона не в Україні, а хтось розуміє і підтримує.

Як повідомляв "Апостроф", в Україні лікування пацієнта, хворого COVID-19, обійдеться в суму в 5-10 тис. гривень, хоча в Міністерстві охорони здоров'я українцям обіцяли безкоштовне лікування від коронавірусу.