RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Благовіщення: яскраві листівки і привітання в смс і відео

7 квітня православні святкують християнське свято Благовіщення Пресвятої Богородиці.

"Апостроф" зібрав яскраві вітання зі святом.

Благовіщення - день, коли архангел Гавриїл був посланий до Назарета з благою звісткою Діві Марії. Він сповістив її так: "Радуйся, Благодатна". Ці слова позначали, що Марія була обрана Всевишнім для великого подвигу, щоб зачати від Святого духа і виносити дитину, який стане рятівником світу.

Благу звістку Марія отримала за 9 місяців до Різдва Христового, яке відзначають 7 січня.

Щиро вітаю з величним і світлим святом Благовіщення! Нехай щастя ніколи не полишає Вашу оселю, а серце буде переповнене теплом, спокоєм і добром.

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Щиро бажаю завжди сподіватися на світле і добре, ніколи не відпускати від душі своєї віри, жити тільки з благими намірами і відкривати двері в новий день з великим натхненням і нестримним почуттям радості.

***

З прекрасним святом – Благовіщення! Хай слідом ходять удача, гармонія, спокій у душі, мудрість в голові та любов. Проженіть сумніви геть, адже життя чудове, треба жити з відкритою душею та сьогоднішнім днем. Творіть добро, моліться, будьте щирим, і слідуйте своїм мріям.

***

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зі святом доброї надії і світлої віри! Бажаю, щоб у житті були тільки добрі вісті, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі та тільки вірна любов.

***

У таке прекрасне християнське свято – Благовіщення Пресвятої Богородиці, хочу побажати Вам умиротворення, очищення душі та негативних думок і зла. Хай біда обходить ваш дім стороною, хай оселя наповнюється тільки любов’ю, взаєморозумінням і щастям.

Раніше повідомлялося про погоду на Благовіщення, 7 квітня буде тепло і сонячно, але вітряно.