RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

Били лопатою, ножем, пилкою: спливли моторошні деталі згвалтування хлопця під Харковом, відео

У мережі з'явилися моторошні подробиці нападу на 17-річного В'ячеслава Тунгускова, якого жорстоко побили двоє чоловіків у Харкові.

Відео з'явилося на Facebook-сторінці "Харків 1654".

"Йому важко пересуватися, він погано розмовляє (отримав численні удари по голові), скаржиться на біль у всьому тілі. Від того, що він розповідає про те, що трапилося, стає просто моторошно", - доповнив адвокат потерпілого В'ячеслав Сурков.

Зараз побитий В'ячеслав Тунгуска знаходиться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. Там він проходить реабілітацію після страшних тортур. Молода людина згадує, що його вкрали, потім закрили в сараї. Зловмисники били його всіма підручними засобами. Так вони "мстили" за колишню дівчину, яку, нібито, образив потерпілий.

"Били лопатою, ножем, пилкою, рукавичками, руками і ногами. Мене змушували пити горілку, не те" отримаю", - згадує страшні подробиці В'ячеслав.

Адвокат потерпілого В'ячеслав Сурков повідомив, що за результатами медичних оглядів готуються висновки.

"З нашого боку буде написаний запит слідчого на ознайомлення з матеріалами справи, а завтра в Орджонікідзевському суді буде обрання запобіжного заходу затриманим", - сказав адвокат.

Він додав: сторона захисту сподівається, що прокуратура клопотатиме про утримання під вартою без альтернативних варіантів.

"У справах такої жорстокості не може бути альтернатив. Сподіваємося, їх залишать під вартою", - зазначив Сурков.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі показали фотографії колишньої дівчини побитого в Харкові 17-річного В'ячеслава Тунгускова, з якою у нього стався конфлікт