RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

У Харкові викрадач авто влаштував НП за участю поліцейського: подробиці

У неділю, 10 травня, в Харкові викрадач автомобіля скоїв наїзд на поліцейського, який намагався його зупинити.

Про це повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

Близько 15:00, на вулиці Мінській патрульні помітили як чоловік розбив скло і намагався проникнути в автомобіль. При спробі затримання він штовхнув одного з правоохоронців та скоїв наїзд на нього.

"Співробітник поліції застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши декілька пострілів по колесах машини зловмисника. Однак, невідомий зник з місця події на автомобілі Peugeot 206 сірого кольору іноземної реєстрації", - заявили в поліції.

Постраждалого поліцейського з забоями доправили до лікарні. Зараз в місті оголошено поліцейську операцію "Перехоплення" для пошуку і затримання зловмисника.

"Інформацію про подію зареєстровано в Шевченківському відділі поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - додали в поліції.

Як повідомляв "Апостроф", бійці спецпідрозділу КОРД і співробітники одеського карного розшуку затримали двох викрадачів елітних автомобілів, один з яких в минулому служив в поліції. Ще один учасник схеми - діючий поліцейський.

Нагадаємо, що 26 лютого в Рівному підліток викрав маршрутне таксі , його затримали біля ринку. У салоні з ним знаходилися ще троє пасажирів, з яких він нібито навіть взяв гроші за проїзд.