RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Коли в Україні дозволять ходити на пляжі і в басейни: МОЗ зробило важливу заяву

Міністерство охорони здоров'я України найближчим часом оголосить рішення щодо можливості користуватися пляжами і купатися у відкритих водоймах і басейнах після пом'якшення карантину.

Про це в ефірі програми "Здорова політика" на "UA: Українське радіо" заявив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

За його словами, зараз проходять консультації з цього питання з експертами Національної академії наук України, оскільки весь час надходить нова інформація по коронавірусу.

"Спортзали ми відкриваємо, щодо басейнів є проблема, оскільки ми тільки вивчаємо питання, чи може передатися вірус через водний шлях. І це питання буде також стосуватися пляжів", - уточнив Ляшко.

Нагадаємо, що з 11 травня в Україні розпочався перший етап послаблення заходів карантину, який зачепив цілу низку сфер діяльності. Зокрема, дозволено оптову торгівлю непродовольчими товарами, відкрилися магазини в ТРЦ, салони краси, перукарні, відновили роботу літні майданчики кафе і ресторани під відкритим небом.