RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Журналіст розповів про великий борг Геруса сім'ї екс-глави ГПУ Луценко

Народний депутат Андрій Герус заборгував компаніям, пов'язаним з родиною колишнього генерального прокурора Юрія Луценка 3 млн гривень.

Про це написав журналіст Всеволод Філімоненко у Facebook.

"Стосовно 3 млн грн фінансового зобов’язання у Андрія Геруса перед ТОВ Конкорд Консалтинг. Засновниками цієї ТОВ є Мазепа Ігор та офшор Avalia Investments Limited. Їм належить ТОВ Українські новітні комунікації. Раніше власниками УНТ були Ирина Луценко і Степан Нарембік – дружина і тесть генпрокурора Юрія Луценко. УНТ орендує автомобілі у ТОВ Сіті конект, яке належить сину экс-генпрокурора Олександру Луценко, а директором є Віталій Морозюк. Останній керував ліквідованим ТОВ Експерт Інфо Плюс, де засновником була Світлана Риженко – бухгалтерка, на яку записували частки у статутному капіталі Українських новітніх телекомунікацій та нерухомість у центрі Києва", - пояснив він.

Також він звернувся до родини екс-очільника ГПУ з проханням "пробачити" борг народному депутату.

"Я, як друг, та помічник народного депутата Андрія Геруса, звертаюсь до родини екс-генпрокурора Луценка з проханням пробачити моєму другу Андрію борг, адже всі ми українці і у скрутні часи маємо допомогати один одному!", - йдеться у повідомленні журналіста.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що народний депутат Андрій Герус міг програти в карти 100 тисяч доларів. Відповідна розписка нібито була отримана з пошти народного депутата, пароль від якої зберігався в телеграм-боті UA Baza Bot. Пізніше в мережі з'явилася розписка, згідно з якою нардеп Герус зобов'язується повернути комусь 9000 доларів.