RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

НАЗК перевірить проект про гральний бізнес: ЗМІ заявили про призупинення розгляду документа

Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) запланувало провести експертизу законопроекту про легалізацію та держрегулювання азартних ігор, що призупинить розгляд проекту на термін до 10 днів.

Про це повідомляє "Економічна правда" з посиланням на відповідний документ.

"НАЗК інформує про початок проведення антикорупційної експертизи проекту закону 2285-д від 18.12.2019", - йдеться в документі.

17 січня парламент проголосував у повторному першому читанні за доопрацьований в комітеті законопроект 2285-д, який передбачає держрегулювання азартних ігор. Доопрацювання документа в комітеті до другого читання тривало півроку і, 3 червня комітет погодив його винесення в сесійну залу. Згідно з розкладом пленарних засідань на сайті Верховної Ради, його розгляд було заплановано на 18 червня.

На думку відомого в галузі європейського експерта Пітера Ремерза, в українському законі про легалізацію грального бізнесу повинен бути прописаний механізм роботи регулятора, який дозволить контролювати обов'язок операторів дотримуватися принципів відповідальної гри і своєчасно попереджати населення про ризик ігрової залежності.