RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Пішли тріщини по стінах: сусіди будинку, що вибухнув в Києві, заявили про смертельну небезпеку

У будинку, який знаходиться по сусідству з багатоповерхівкою на вулиці Соломії Крушельницької, де 21 червня сталася вибух, мешканці помітили тріщини на стінах.

Про це написала жителька Тетяна Кудрявченко.

"Щойно спілкувалася з мешканцями свого будинку на Григоренко 41, який 21-го червня теж постраждав від вибуху в сусідньому на Крушельницької. Звичайно, на перший погляд збитки невеликі - вибиті стекла, рами, у декого в квартирах незначні обвали. Але, на другому і на третьому (моєму) поверсі виявлені тріщини в стінах. Вище я особисто не піднімалася поки. Раніше тріщин не було", - написала вона.

За її словами, також повело шахту ліфта, їздити на ньому стало небезпечно, але мешканці поки що не отримали ніяких документів від експертів про стан будинку.

"Сьогодні виявили, що підвал, в якому знаходиться доступ до всіх комунікацій і газу в будинку, був відкритий. Його нібито не закрили після перевірки", - написала жінка.

Нагадаємо, що при вибуху будинку на Позняках в Києві загинула сім'я, але в живих залишилася одна дівчинка. Внаслідок трагедії під завалами загинуло подружжя та їхній син. Живою залишилася тільки дочка.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Був глухий, але дуже потужний вибух - мешканці будинку на Позняках давно чули запах газу.