RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Рай на Синевирі: з'явилися барвисті фото одного з найбільших озер України

У мережі з'явилися яскраві фото озера Синевир - одного з найбільших озер України.

Як пише "Апостроф" , фото виклав Сергій Наумович на своїй сторінці в Facebook.

На фото видно красиву зелено-блакитну воду озера і пейзажі навколо. Автор пише, що в цьому році доріжка, яка проходить по всьому периметру озера, не встигає висихати від дощів.

Крім цього, вказує Сергій і на проблему. Він пише, що "ФОП, який уповноважений поставити шлагбаум біля підніжжя гори і збирати з кожного дорослого по 30 грн і плюс по 75 грн з кожного легкового автомобіля, процвітає, цвіте і пахне", але при цьому, за останні п'ять років тут нічого не змінилося.

Фото: Сергій Наумович

Фото: Сергій Наумович

Також автор публікації пише, що приїжджають сюди в основному місцеві, що видно по номерам машин. "На стоянці майже всі машини з номерами« АТ ». Закарпатська область. Тобто в основному місцеві. Десь кожна двадцята машина буде з "далеких" регіонів - "АА" (Київ), "АІ" (Київська область), рідше - "АХ" (Харківська область) і "АЕ" (Дніпропетровська). Ще рідше - "ВН" (Одеська)", - розповідає Сергій.

Фото: Сергій Наумович

Як писав "Апостроф", в минулому році в Шотландії на озері житель Великобританії Стів Чалліс зробив знімок істоти, зовні нагадує знамените лохнеське чудовисько . Він зробив кілька знімків, а потім з води на мить з'явилося і саму суть. Після цього воно сховалося і більше не з'являлося.