RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

На окупованому Донбасі патріоти провели яскраву акцію проти бойовиків: відео

У неділю, 28 червня, до Дня Конституції України, біля лінії розмежування, волонтери, переселенці та військовослужбовці випустили 15-ти метровий прапор в бік окупованого Донецька.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Ми нагадуємо мешканцям тимчасово окупованих територій, що Україна все ж поверне свої території і знову стане цілісною. Хоча пройшло вже дуже багато часу, але вас ніхто не кинув, давайте спільно боротися за Україну. У нас все вийде і цей синьо-жовтий стяг буде в кожному місті – і в Луганську, і в Донецьку, і в Горлівці, і Сніжному, і в Шахтарську", - сказав волонтер на псевдо "Оскар".

Повідомляється, що вже за кілька годин у групах соцмереж мешканців окупованого Донецька з’явилися фото та відео з українським прапором, що пролітав над містом.

Зазначимо, що подібні заходи вже неодноразово проводилися на Донеччині та Луганщині і найчастіше були присвячені Дню Конституції та Прапора України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що напередодні Дня Конституції, який відзначається в Україні у неділю, 28 червня, в окупованому Донецьку невідомі патріоти розповсюдили патріотичні листівки.