Бойовики ДНР зловили українця, що втік із полону, та влаштували страшні тортури

На Донбасі бойовики ДНР затримали полоненого українського патріота Григорія Сінченка, який 21 травня втік з підвалу, де його піддавали жорстоким тортурам.

Про це повідомила його мати Тетяна Гулевська в коментарі "Укрінформу".

Про затримання їй стало відомо від адвоката Григорія Сінченка.

"Гришу зловили в понеділок, 29 червня, через місяць і тиждень після втечі. Під час полону його дуже катували. На фото, яке показували по місцевому телебаченню спецслужби, на обличчі Григорія видно сліди опіків. Я можу тільки уявити, що його чекає зараз" , - сказала мати.

За словами Тетяни Гульовськой, бойовики ДНР попереджали її матір, яка живе в Донецьку, що Григорію не бачити ні свободи, ні життя. Раніше "спецслужби" ДНР заарештували її дочку, щоб дізнатися, де може ховатися її брат.

"Її відпустили після затримання Гриші", - повідомила Тетяна Гулевська.

Нагадаємо, що 25-річного Григорія Сінченка заарештували в окупованому Донецьку 2 грудня 2016 з обвинуваченням у партизанській діяльності і незаконному зберіганні зброї. Під час арешту інваліда третьої групи піддавали пекельним тортурам. За словами матері, його катували електрострумом, підвішували до стелі за вивернуті руки, душили і били так, що розірвалося легке.

Як повідомляв "Апостроф", бойовики ДНР торгують своїми полоненими, як живим товаром - у кожного, хто потрапив в катівні російських найманців, з'являється своя ціна.