RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Тепле море і сервіс на будь-який смак: скільки коштує відпочинок у Генічеську і як можна розважитися

Азовські курорти Херсонської області приваблюють туристів доступними цінами і зручними пляжами, адже орієнтовані переважно на "середній" і бюджетний відпочинок всією сім'єю.

"Апостроф" розповідає, скільки коштує відпочинок у 2020 році в Генічеську і які розваги доступні.

У місті туристам пропонують розміщення на будь-який смак і гаманець, починаючи від 80-100 гривень з людини на добу в приватному секторі і закінчуючи готелями або гостьовими будинками, що пропонують номери й апартаменти за 2000-2500 гривень на добу.

Найбільш мінімальний варіант (80 гривень на добу за одного) буде представляти собою кімнату на 3-4 людини або частину будинку в приватному секторі зі зручностями у дворі. Приватники можуть запропонувати "номери зі зручностями", починаючи з 130-140 гривень з особи.

У міні-пансіонатах ціни варіюють у межах 350-800 гривень на добу. Там пропонують зручні номери з усім необхідним для комфортного відпочинку. Дорожчі варіанти припускають, що в номерах будуть кондиціонер, телевізор, хороші меблі, гаряча вода і вихід в інтернет.

Вартість залежить від віддаленості від моря і стану "дворової інфраструктури". Пансіонати, що пропонують номери в середньому за 500-600 гривень на добу, як правило, мають дитячий майданчик, облаштовані альтанки і зони для барбекю.

Заклади, які позиціонують себе готелями, пропонують "стандартні" номери на 2-3 персони за 1300-1500 гривень на добу. Залежно від закладу, в вартість входить сніданок.

Поблизу від моря будуть пансіонати або бази відпочинку, розташовані в районі вулиць Азовська, Суворова, Радянська та Горького. На міський пляж виходять вулиці Приморська, Свердлова та Кірова.

Розваги

Місто може похвалитися розвиненою інфраструктурою. Там можна знайти відділення відомих банків, кафе, бари, ресторани, ринки, магазини, кінотеатр, а також всілякі розваги в парку атракціонів імені Шевченка.

Любителі "позапалювати" вночі також знайдуть, з чого вибрати. Велика частина дискотек розташовується в кафе на першій лінії від моря.

Як дістатися

Одна з причин популярності Генічеська - зручна транспортна розв'язка. Сюди можна дістатися на автобусах з Дніпра, Києва, Запоріжжя, Херсона, Мелітополя або з іншого міста країни. З Дніпра можна доїхати на електричці. Ще один варіант - дістатися на поїзді до Новоолексіївки, потім пересісти на транспорт в бік Генічеська.

Читайте детальніше в матеріалі "Апострофа": Літня відпустка 2020: де і за скільки можна відпочити на Азовському морі в Херсонській області.