RU  UA  EN

Пʼятниця, 7 червня
  • НБУ:USD 40.10
  • НБУ:EUR 43.40
НБУ:USD  40.10
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 червня

6 червня

Всі новини

З'явилося фото полтавського терориста Романа Скрипника

В мережі оприлюднили знімок терориста Романа Скрипника, який в Полтаві захопив в заручники полковника поліції Віталія Шияна.

Фото злочинця опублікував заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй Facebook-сторінці.

Відзначимо, що зловмисник вимагає, щоб його не садили в тюрму. Адже його затримували на викраденні авто.

"Машина в якій знаходиться підозрюваний і заручник, полковник поліції Віталій Шиян супроводжується поліцією і спецпідрозділами. Стратегія дій поліції - переговори, переговори і ще раз переговори", - написав Геращенко.

За даними Telegram-каналу "Ху*ова Україна", в грудні 2014 року Скрипник був засуджений за крадіжку. Його засудили до 3 років умовно. У лютому 2015 року його призвали на військову службу. А на початку 2016 року пішов у запас.

У березні 2017 року людина з таким же ім'ям за рішенням суду була примусово відправлена на стаціонарне лікування в Полтавську обласну психіатричну лікарню з діагнозом "гострий поліморфний психотичний розлад з симптомами шизофренії, суїцидальні наміри, агресія до оточуючих".

У 2019 році Скрипнику було винесено вирок за крадіжку і наркотики. А 1 червня цього року його зупинила поліція. Чоловікові виписали штраф в розмірі 10,2 тисяч гривень і позбавили водійського посвідчення на рік за управління автомобілем в стані наркотичного сп'яніння.

Нагадаємо, у четвер, 23 липня, в Полтаві чоловік, який незаконно заволодів транспортним засобом, погрожував правоохоронцям гранатою.

Як повідомляв "Апостроф", в Полтаві на вулиці Остапа Вишні підозрюваний у викраденні машини погрожує підірвати себе гранатою.