RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Діти кукурудзи: мережі повеселили фото пошуку копами "полтавського терориста"

У мережі з'явились кадри пошуку правоохоронцями полтавського терориста Романа Скрипника, який 23 липня погрожував вибухом та захопив заручника

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини.

Оперативно-розшукові заходи для затримання особливо небезпечного зловмисника тривають вже четверту добу. Роботу поліцейських та Нацгвардійців ускладнюють персональні навички розшукуваного і специфіка природного ландшафту Миргородського району.

На підставі даних, отриманих з різних джерел, а також результатів аналізу дій та мотивації зловмисника, поліція сформувала його психолого-криміналістичний портрет.

Зокрема, полтавець має військовий вишкіл та навички виживання в екстремальних умовах. Також відомо, що він має проблеми із психічним здоров’ям на фоні вживання наркотичних засобів.

Судячи з фото, Скрипника шукали в полі з кукурудзою, що повеселило користувачів мережі, вони прозвали спеоперацію "дітьми кукурудзи".

"Поліція шукає чувака з гранатою десь там. Фото з сайту поліції. Не жарт", - написав користувач мережі Андрій Шор.

Як писал "Апостроф", в поліції Полтавської області визначили винагороду, яка допоможе затримати "полтавського терориста" Романа Скрипника. 23 липня він взяв у заручники начальника управління карного розшуку ГУНП в Полтавській області полковника поліції Віталія Шияна.