RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Противники карантину влаштували танці під Кабміном: відео розваг

Увечері у вівторок, 1 вересня, під будівлею Кабінету Міністрів представники розважальних закладів та ресторанного бізнесу столиці влаштували вечірку з діджеєм та танцями. Таким чином громадяни протестують проти карантинних обмежень.

Відповідне відео опублікували на сторінці "Єдність" у Facebook.

Організатори акції танцями під Кабміном висловили протест проти заборони діяльності розважальних закладів та обмеження проведення культурних подій в рамках продовження адаптивного карантину, що ставить на межі виживання тисячі людей, які працюють в галузі.

"26 серпня уряд остаточно перекрив кисень діяльності нічних клубів, які і так ледве трималися на плаву з початку карантину, а також відновив обмеження для роботи суб'єктів господарювання (ресторанів, кафе, барів) у нічний час, що знову ставить під загрозу малий і середній бізнес, дотичний до розважальної галузі. Заходи обмеження конкретно проти галузі культурної сфери України призведуть не тільки до безробіття, а й до занепаду індустрії в цілому", - йдеться на сторінці акції.

Співробітники нічних клубів, барів та інших розважальних закладів очікують від українського уряду альтернативних рішень стосовно їх діяльності на час карантину.

Триватиме акція до 22:00.

Як повідомляв "Апостроф", прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що карантин в Україні триватиме ще довго, оскільки хвиль коронавируса може бути ще багато.