RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Стало відомо про трагічну смерть ветерана АТО, який посперечався з Зеленським на Донбасі

У середу, 9 вересня, від важкої онкологічної хвороби помер голова Миколаївської обласної організації партії "Національний корпус", ветеран АТО і активіст Денис Янтар, який сперечався з президентом Володимиром Зеленським на лінії зіткнення в зоні ООС.

Як передає "Апостроф", про смерть військового повідомив на своїй сторінці у Facebook його побратим Дмитро Шатровський.

"Сьогодні помер мій друг, мій однополчанин Денис Янтар. Людина дії, людина честі, людина слова. Він не розповідав про свій страшний діагноз, про рак крові. Останній раз, коли із ним розмовляли, він казав, що лягає в лікарню на лікування ноги, тому не може приїхати на з’їзд Рух Ветеранів України, почесним членом якого він являється", - повідомив Шатровський.

Бойовий товариш померлого нагадав про суперечку Дениса з президентом Зеленським під час його відвідування зони проведення ООС, коли було вирішено про розведення сил в Золотому на Донбасі.

"Спочивай із миром, друже. Ти гідний син своїх батьків і України, ти гідний воїн та просто гідна людина. Ти не згаснеш у пам’яті сотень людей, ти вже увійшов у історію України не тільки своїм військовим та політичним шляхом, а і як людина, котра змусила пояснити шостого преЗЕдента України, що він не л*х у свої 42 роки", - зазначив Шатровський.

Як повідомляв "Апостроф", 26 жовтня минулого року президент України Володимир Зеленський прибув до населеного пункту Золоте на Донбасі, де зустрівся з військовими, які виступають проти розведення військ. Під час спілкування з військовими у глави держави виникла словесна перепалка, в ході якої Зеленський сказав наступну фразу: "Я президент цієї країни, мені 42-й рік, я ж не лох".