RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Марина Порошенко досі носить намисто зі звільненого Слов’янська - фото

Марина Порошенко, дружина п’ятого президента України, давно звертала на себе увагу і як особистість, і як волонтер, і як жінка, яка диктувала "політичну моду", а витончений смак у вбранні – це її фірмовий стиль. Остання публічна поява Марини Порошенко на конференції київської організації "Європейської солідарності", яка висунула її на чолі партійного списку до Київради, тільки підтвердила, що і після закінчення каденції Петра Порошенка, його дружина зберігає властивий собі імідж.

Користувачі соцмереж звернули увагу на намисто з бісеру, в якому була Марина Порошенко.

Відповідаючи на це запитання аудиторії, прес-секретар Марини Порошенко Наталія Бутенко у Facebook написала:

"Про намисто. Воно отримало сьогодні багато компліментів. І лише в офісі пані Марина нагадала мені звідки воно. Це намисто подарували їй діти Слов’янська у вересні 2018 року, коли ми разом з ними відзначали День миру. Виявляється увесь цей час вона його берегла..."

21 вересня 2018 року, у Міжнародний день миру, Перша леді України перебувала з робочим візитом у Донецькій області. Марина Порошенко прибула в Слов’янськ, де зустрілася з дітьми і взяла участь у флешмобі "У ритмі серця". Учасники акції випустили синьо-жовті кульки з паперовими журавликами та серцями як символ єдності України. На журавликах були вписані імена 63 українських воїнів, які загинули під час звільнення Слов’янська. Після чого дівчатка і подарували Марині Порошенко бісерне намисто, яке вона вважає своїм символічним оберегом.

Місто Слов’янськ було звільнене українськими військовими 5 липня 2014 року, після чого українська влада розпочала місію з надання гуманітарної допомоги мешканцям міста.