RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Як в Україні розшукують винуватців ДТП, які втекли з місця: цікаві подробиці

В мережі розповіли, що повинен робити водій, якщо його автомобіль потрапив у ДТП, а винуватець зник з місця події, а також про те, якими повинні бути дії патрульної поліції.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці "Вартові еспресо" у Facebook.

В ситуацію з ДТП, з місця якого зник винуватець, потрапила киянка - жінка залишила автомобіль Renault на парковці поблизу будинку, а згодом побачила на ньому пошкодження, які можуть свідчити про наїзд.

Жінка викликала патрульних, які відібрали у неї пояснення, склали схему ДТП та зазначили у рапорті, що у дворі є відеокамера.

Інспектори отримали доступ до камери відеоспостереження і на відео за день скоєння ДТП зафіксували автомобіль винуватця наїзду.

Оскільки номерний знак автомобіля не потрапив на відео, власника авто "вирахували" за досить рідкісною маркою та моделлю автомобіля - таких машин, як виявилося, в Україні всього 10. Від колег, які слідкують за безпекою міста через камери відеонагляду, патрульні отримали інформацію про власника авто - того дня з 10 усіх автомобілів у Києві їздило тільки одне таке авто.

Правоохоронці з'ясували, що автомобіль зареєстрований та постійно перебуває в Одесі, а тому направили відповідні документи з Києва до Одеської області, де винуватця розшукали та притягнули до адмінвідповідальності.

Як повідомляв "Апостроф", в Кабміні розповіли, на що підуть гроші, отримані від штрафів за порушення правил дорожнього руху, які були зафіксовані в автоматичному режимі.