RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Бабусі поступаються місцем": найвищий українець розповів про своє життя, відео

Українець з Прикарпаття Роман Гуменюк отримав офіційний титул найвищої людини в Україні, його зріст - 2 метри і 19 з половиною сантиметрів.

Сюжет "Каналу 402" про Романа Гуменюка опублікований на YouTube.

Роман отримав диплом від Книги рекордів України. Він розповів, що в його родині всі високого зросту. Це створює певні проблеми. У нього, наприклад, 52-ий розмір ноги, купити взуття такого розміру дуже складно. Також проблематично купити одяг.

Навіть меблі доводиться робити на замовлення, ліжка для людини з таким зростом не купиш. Є труднощі при поїздках в поїзді і перельотах.

"Бабусі поступаються місцем в маршрутках, і дуже багато таких ситуацій. Коли ми гуляли в Китаї, ми почали фотографуватися з людьми. Потік бажаючих був нескінченним. Якби ми просто не пішли - процес був би ще довгим", - розповів Роман.

Зате знайти собі дівчину йому неважко - високих красунь в Україні чимало. Роман вважає, що їм важче знайти собі хлопця, ніж високому чоловікові дівчину.

Життя Романа так чи інакше визначив його зріст - він займається баскетболом і грає за команду з Кам'янця-Подільського.

Раніше "Апостроф" розповідав, що Маки Карріна з Техасу народилася в сім'ї високих людей, але ніхто з них не може з нею зрівнятися: в 17 років зріст дівчини становить 205 см, і вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса як найвищий підліток у світі.