RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Умілець створив "залізного монстра" в стилі фільму "Божевільний Макс": фото багато хто прийняв за монтаж

Автомеханік з російського міста Іркутська Роман Нікітін претворив старенький автомобіль Toyota Land Cruiser в броньовик, що нагадує Постапокаліптичні транспортні засоби з фільму "Божевільний Макс".

Фото автомобільного "монстра" і розповідь про його творця опубліковано на сайті Сarakoom.

Цей автомобіль схожий на об'єкт, виготовлений з величезного конструктора LEGO Technix.

За словами автомеханіка, робота над удосконаленням позашляховика була тривалою і важкою, тому що він повністю складається з металевих пластин, об'єднаних між собою заклепками.

Каркас цього броньовика максимально полегшений методом висвердлювання тисяч отворів. Через таку особливість автомобіль отримав від свого творця прізвисько "Дірявий" (Leaky Truck).

Екстремальні позашляхові колеса підсилюють враження від "Дірявого", а розташоване прямо за кабіною і над задньою віссю місце для зберігання запасок створює візуальне враження тривісного автомобіля з однією піднятою віссю, як у порожніх фур.

На фотосесії "залізний монстр" зображений під час перетину суворої пустелі Гобі в Монголії серед подібних йому транспортних засобів.

Вищою похвалою самобутній автомеханік, який створив цей автомобіль, вважає, що його творіння називають в соцмережах 3D-рендерингом або якісною роботою в Photoshop.

Як повідомляв "Апостроф", раніше умілець з міста Маріуполя (Донецька область) удосконалив "Запорожець" 1994 року випуску, після чого він набув зовсім незвичайного зовнішнього вигляду.