RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Прихильники Нострадамуса знайшли його пророцтво про коронавірус - але в це повірили не всі

Послідовники Нострадамуса стверджують, що французький містик Мікеле де Ностредам, більш відомий як Нострадамус, передбачив коронавірус 500 років тому.

Про це повідомляє Express.

Нострадамус попереджав про чуму у 2-му столітті: "Біля воріт і в двох містах. Будуть два лиха, яких ніколи не бачили. Голод всередині чуми, людей, змучених сталлю. Кличу до великого безсмертного Бога про допомогу".

Однак скептики не вірять, що французький містик міг бачити майбутнє, один з них, ведучий подкасту Skeptoid Брайан Даннінг, вважає, що його передбачення використовуються безліччю помилкових способів.

"Неоднозначні і неправильні переклади, "творчі" інтерпретації, містифікації, вигадані розповіді і зло неіснуючих кодів в його катренах - все це сприяє величезній кількості робіт, всі вони невірні і в багато разів перевищують розмір всього, що Нострадамуса коли-небудь писав", - сказав він.

Мікеле де Ностредам, більш відомий як Нострадамус, був лікарем 16 століття і передбачуваним провидцем, який протягом десятиліть зачаровував теоретиків змови своїми прогнозами. Послідовники Нострадамуса вважають, що французький містик передбачив прихід до влади Адольфа Гітлера в 1933 році, а також Велику пожежу в Лондоні в 1666 році.

Нагадаємо, що західні фахівці знайшли позитивний слід в пандемії коронавірусу, яка охопила всю планету і щодня вбиває людей.