RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Названо країни, в яких найбільше використовують безпілотні авто

Згідно з новими дослідженнями компанії "Deloitte", найбільше довіряє автономним транспортним засобам Китай.

Про це пише сайт World Economic Forum.

У світі набирають популярність і користуються довірою автономні транспортні засоби більше, ніж три роки тому. Але жителі США і Європи ще побоюються цю технологію, адже при випробуваннях були смертельні аварії.

Компанія "Baidu" тестує службу таксі без водія в двох районах Пекіна і, схоже, в Китаї знайшлося багато бажаючих, які вирішили покататися без водія.

Згідно з дослідженнями "Deloitte", китайці довіряють автономним транспортним засобам більше, ніж жителі інших опитаних країн. Однак в 2020 році стурбованість з приводу цієї технології знову зросла в країні, як і в Індії.

У цілому люди в усьому світі довіряють безпеці автономних транспортних засобів більше, ніж три роки тому, хоча останнім часом прогрес був набагато повільніше. У той час як технологія могла стабільно завойовувати Південну Корею і Японію, популярність даної технології зменшувалася в США і Європі, ймовірно, через повідомлення про смертельні аварії за участю автономних транспортних засобів від Tesla і Uber.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали вживані автомобілі, які можна купувати і не боятися, що вони стануть тягарем для сімейного бюджету через дорогого ремонту і обслуговування. Ці машини недорогі, надійні і невибагливі, що перевірено роками.