RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Довірили сімейному лікарю: спливли скандальні дані про реформу СБУ

Законопроект про реформу СБУ, який був поданий президентом України, відправили на доопрацювання в Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Там було створено робочу групу, яку очолила заступник голови комітету, народний депутат від "Слуги народу" Мар'яна Безугла, яка здобула освіту за спеціальністю "Загальна практика - сімейна медицина".

На це звернув увагу генерал-майор, колишній заступник начальника Головного управління розвідки, військовий представник України при місії НАТО Петро Гаращук. У коментарі "Апостроф у" він обурився тим, що головною з реформування СБУ стала 32-річна сімейний лікар.

"На мій погляд, ні в якому разі такі люди не можуть бути допущені до реформування спецслужби. Я з повагою ставлюся до всіх народних депутатів, але тільки колишні працівники, які знають толк в роботі СБУ, можуть проводити такі реформи. Ніякого політика туди допускати не можна. нардепи приходять і йдуть, а носії секретів залишаються носіями секретів. і тільки їх можна допускати, але, зрозуміло, після відповідної перевірки", - зазначив він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Знищити СБУ: "Слуги народу" збираються зробити з головною спецслужбою України