RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

10 травня

9 травня

8 травня

7 травня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, яким пощастить у другій половині листопада

В кінці осені для деяких зодіакальних представників очікується вдалий період.

Про це повідомляє портал "Слова і фрази".

Так, листопад стане вдалим і сприятливим періодом для Овнів. При цьому їх удача буде обумовлена їх же наполегливістю і рішучістю, завдяки яким вийде обійти конкурентів і скористатися перспективами. Зірки рекомендують придивитися до нових проектів - вони можуть бути вдало реалізовані. Також пощастить одиноким Овнам, які можуть зустріти другу половинку і створити гармонійну пару.

Для Раків також настануть сприятливі часи - вони зможуть реалізувати найсміливіші і незвичайні свої ідеї. Представники цього знака не будуть схильні до зовнішнього тиску, але при цьому фахівці рекомендують їм продумувати свої дії і не поспішати з висновками. Також в цей період Раки зможуть розраховувати на допомогу близьких.

Леви в кінці осені впораються з усіма обов'язками і можуть розраховувати на отримання нової посади. Їм слід використовувати цей час, щоб зміцнити позиції в колективі. Експерти рекомендують не бояться обговорювати з начальством зарплату і бонуси. В особистому житті у Львів також буде гармонія.

Стрілець в листопаді буде налаштований на матеріальну стабільність, буде можливість накопичити фінансову подушку безпеки. Очікуються позитивні зміни на роботі - нові можливості та цікаві проекти.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи розповіли про те, які знака Зодіаку в листопаді можуть зустріти своє кохання на роботі.