RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У дитини багато переломів: лікар розповіла про стан постраждалих у страшній ДТП з пішоходами в Харкові

У Харкові 7 листопада автомобіль на пішохідному переході на проспекті Науки збив чотирьох пішоходів, серед постраждалих була дитина. В лікарні розповіли, що стан травмованого хлопчика покращився і його перевели з реанімації.

Про це повідомляє видання KHARKIV Today.

За словами заступниці головного лікаря по медичній частині Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги Олени Полещук, 10-річного хлопчика, який постраждала від наїзду авто 7 листопада, перевели з реанімації до обласної травматологічної лікарні. Ще одна жінка, що постраждала в ДТП, продовжує перебувати в реанімації.

"Хлопчик отримав перелом двох ніг і руки. Стан дитини оцінюється як важкий, він був госпіталізований в реанімаційне відділення, на теперішній час вже узгоджено його переведення в профільний дитячий стаціонар, який займається дитячою травмою - це обласна травматологічна лікарня. Батьки живуть поруч і їм буде зручніше ", - розповіла медик.

Також лікарка розповіла, що постраждала жінка залишається в стабільному вкрай важкому стані.

"Вона постраждала найбільше, жінку також госпіталізували в реанімаційне відділення, стан її оцінювався - як на момент госпіталізації, так і зараз - як стабільний, але все ж украй важкий. У неї дуже важка черепно-мозкова травма і перелом кінцівок", - додала Полещук.

Як повідомляв "Апостроф", 10 листопада в Одесі сталася страшна ДТП - на проспекті Небесної Сотні машина влетіла в зупинку, в результаті наїзду постраждали щонайменше четверо осіб.