RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

23 червня

22 червня

Всі новини

Напоїв і згвалтував: вихованка інтернату дала свідчення проти фотографа Ктиторчука

Співробітники поліції Київської області змогли знайти ще одну потенційну жертву відомого фотографа Олександра Ктиторчука.

Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника, 12-річна дитина вже дала свідчення про зґвалтування.

Джерела стверджують, що знімки з Мариною (ім'я змінено) також знайшли на комп'ютері фотографа. Зараз дівчинці 14 років і вона нібито вихованка інтернату.

"Восени 2018 року Марина ще жила з матір'ю, яка згодом від неї відмовилася. Відбулася сварка, дівчинка втекла з дому і зателефонувала своїй подрузі Ірині, яка приїхала до неї на таксі і почала заспокоювати. Потім ця подружка подзвонила своєму знайомому - Олександру Ктиторчуку, який нібито через деякий час приїхав до них на автомобілі Mercedes Vito", - прокоментувало ситуацію джерело.

За словами дівчинки, вони з подругою і фотографом виїхали з Українки до Києва на його автомобілі, при цьому Ірина попросила Марину сісти поруч з фотографом, який був за кермом.

"У цей час чоловік несподівано для дівчинки почав торкатися її грудей. 12-річній дитині це не сподобалося, вона відштовхнула фотографа і запропонувала подрузі помінятися місцями. Після цього чоловік почав мацати груди Іри", - зазначив співрозмовник.

Уже в столиці чоловік з дівчатками почали пити алкоголь, який нібито купив фотограф. Коли Марина сп'яніла, вона заснула на облаштованому ліжку в салоні мікроавтобуса фотографа. Прокинулася вона в момент, коли її нібито почав роздягати фотограф. Марина розповіла, що чинила опір, але чоловік зґвалтував її.

За даними джерел в правоохоронних органах, під час обшуку у відомого фотографа було вилучено ноутбук, в якому зберігалися знімки оголеної Марини та інших дівчаток.

"Однак крім знімків з цією дитиною є й інші. Наприклад, зроблені в тому ж Mercedes Vito. На одному фото маленька дівчинка тільки в трусиках лежить на спині в салоні мікроавтобуса з розсунутими ногами. Є і повністю оголені діти - фото зроблені в студії і в якомусь під'їзді за гратами, які закривають вихід на дах", - зазначив собседнік.

Як повідомляв "Апостроф", Олександр Ктиторчук знімав на відео статеві акти з дітьми.