RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У США придумали супермаску від Covid-19 - робить "невидимим" для камер і змінює голос: фото і відео

Американські розробники створили повнолицьову маску, яка очищає повітря і повністю приховує особу її власника.

Про це повідомляє видання Tne Daily Mail.

У комплектацію маски BLANC входять два високоефективних багаторазових і замінних фільтри, термін служби кожного з яких становить два тижні.

За словами дизайнерів, носіння маски BLANC запобігає ідентифікації за допомогою програмного забезпечення для розпізнавання облич і "забезпечує максимальну конфіденційність в цифрову епоху".

"Це перша в світі повнолицьова маска, яка створює унікальне середовище для вашого самовираження і творчої особистості, а також забезпечує вищий захист від бактерій, патогенів та вірусів", - зауважив творець масок Філіп Єгоров.

Дві сторони маски, утримувані разом магнітами, поділяються по вертикалі, щоб їх можна було замінити одним з варіантів кольору і текстури.

У найближчому майбутньому для маски заплановані різні доповнення, зокрема модуль модуляції голосу, можливість підключення по Bluetooth, функції клімат-контролю, проекційні дисплеї і функції доповненої реальності.


Вартість такої маски - від 59 фунтів стерлінгів.

Як повідомляв "Апостроф", українські школярі з Дніпра представили унікальний проект "Smart mask". Вона може допомогти позбутися від необхідності перевірятися на коронавірус в лабораторіях.