RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Бренд VOVK представив стильні образи на Новий рік - фото

новини компаній

З приходом грудня дівчата задають собі питання - в чому зустрічати Новий рік і що вдягнути на корпоратив, при цьому підібрати важливо не тільки наряд, але і аксесуари до нього, а також продумати варіант макіяжу і зачіски.

Бренд жіночого одягу VOVK вже представив ряд стильних образів на Новий рік 2021.

- Мерехтіння ніхто не відміняв - перший новорічний лук не обійшовся без дрібних паєток або блиску люрексу, найбільш затребуваних в цьому році. Бренд VOVK пропонує великий вибір суконь, костюмів з жакетом і спідницею або комбінезонів з люрексу, а також майки, сукні, спідниці та комбінезони довжини міні зі срібними вкрапленнями або з паєтками.

"Тут точно є все, що потрібно для цієї новорічної ночі, щоб відчувати себе справжньою королевою".

- Найулюбленіший totalblack - те, що потрібно для стильного, сексуального та чарівного образу в новорічну ніч. VOVK представив стильні чорні образи, серед яких сукні різної довжини, комбінезони, майки та спідниці.

"У цьому сезоні вибирати потрібно не тільки плаття на новий рік. Зустрічати улюблене зимове свято стилісти рекомендують в костюмах. У затишних студіях бренду VOVK є великий вибір костюмів, в яких ви будете виглядати яскраво і оригінально. До речі, урочистий образ можна скласти і з комбінезоном . Вибирайте з довгими брюками або короткими шортами. Додавайте до свого образу туфлі-човники на високій шпильці і красиві аксесуари у вигляді сумки і прикрас".

- Ще один хіт зимового сезону - вироби з еко-шкіри. Для новорічного образу в VOVK є багато суконь різних фасонів і довжини, жакети прямого крою, спідниці або брюки.

"Ці речі приголомшливо впишуться не тільки у святкові образи, а й надалі прекрасно підійдуть у використанні їх у повсякденному житті".

Також не варто забувати про вечірні образи - довгі сукні в підлогу на тонких бретелях або з глибоким декольте. Силуетні сукні-футляри або міні-сукні - одяг, який прийнято надягати для особливих приводів.

"Стильно і прекрасно виглядати в найбажанішу і довгоочікувану ніч в році можна тільки вибравши правильний і гарний образ, який підкреслить всі ваші принади, додати до цього комплекту гарний настрій і чарівну посмішку і тоді точно ви будете в центрі уваги! Нехай наступний рік подарує тільки кращі і незабутні моменти", - відзначили в бренд VOVK.

Вибрати наряд представники бренду пропонують у себе на сайті.