RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Все піде за планом: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 грудня

Укладачі гороскопів дали астропрогноз на неділю, 13 грудня. Цей день обіцяє бути успішним для Левів, а Стрільцям принесе нові можливості. Для решти знаків неділя пройде спокійно і без сюрпризів: все буде йти за планом.

Астрологічний прогноз опубліковано на сайті slovofraza.

Овен

Цей день спонукатиме Овнів до активного життя, а тому похід в спортзал або на каток неодмінно принесе вам задоволення.

Телець

У неділю Тельці відчуватимуть підтримку від оточуючих і впевненість в своїх діях. В цей день можливі цікаві зустрічі, які принесуть вагомі плоди у майбутньому.

Близнюки

Ви можете взяти дуже високий темп життя, який призведе до втоми і ослаблення. Ваш організм буде намагатися захистити себе від надмірного навантаження, тож спробуйте збалансувати свою енергію.

Рак

Зірки не радять відкладати важливі справи на потім, адже вони мають властивість накопичуватися і наваляться в непідходящий момент. Будьте терплячі, напружений період скоро пройде.

Лев

Сьогодні Леви будуть випромінювати любов і привертати до себе людей. У любовних справах на вас чекатиме щастя, але не зловживайте своїм становищем і не грайте з чужими почуттями.

Діва

Сьогодні ви зможете зробити щось надзвичайне, що принесе вам радість і пробудження. Всі питання вдасться вирішити згідно з вашим планом і отримати заслужену похвалу за зроблене.

Терези

Варто чекати нових можливостей, які з'являться перед вами. В цей день ви з легкістю подолаєте будь-які труднощі, а удача повернеться до вас разом зі щасливими змінами.

Скорпіон

На вас можуть нахлинути спогади з минулого і вам захочеться повернутися в ситуації і компанії людей, серед яких будете відчувати себе в безпеці. Ви можете зустріти старих друзів або партнерів.

Стрілець

День може принести вам хороші перспективи і шанс отримати справжнє задоволення. Фінансові справи вдаватимуться якнайкраще.

Козеріг

Будьте готові до творчих ідей і пам'ятайте, що кожна справа, яку ви почали, має шанси на успіх. Але для його досягнення ви повинні докласти зусиль.

Водолій

В цей день сміливо відправляйтеся за збором додаткових коштів на втілення своєї мрії. Ви зможете зміцнити свої наміри і знайдете чудові можливості, які допоможуть вам втілити найзаповітніше.

Риби

Цього дня ви будете активними в амурних справах, навіть якщо вам іне вдасться втілити свої бажання в реальність. Щоб не залишитися розчарованим, постарайтеся з розумінням ставитися до рішень інших.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп на 2021 рік у любовній сфері і назвали знаки Зодіаку, яким прийдешній рік Металевого Бика обіцяє нове кохання і зустріч з другою половинкою.