RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Зеленський відреагував на протести підприємців: створюється координаційна рада

У зв'язку з протестами підприємців, які вимагають скасувати введення касових апаратів для ФОП, президент Володимир Зеленський створює координаційну раду.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

До ради увійдуть представники мікробізнесу з кожного регіону, представники спілок та об'єднань підприємців малого та середнього бізнесу, незалежні експерти, представники уряду і ОПУ.

Єрмак повідомив, що він сам очолить координаційну раду і особисто буде модерувати діалог з представниками підприємців. За його словами, в результаті мають бути напрацьовані компромісні законодавчі зміни щодо податкового навантаження, адміністрування збору податків, зокрема, використання РРО.

"Для президента України дуже важливо, щоб малий бізнес працював і розвивався. Щоб людям було зручніше працювати легально, а податківці створювали для людей комфортні умови і більше уваги приділяли ухиленню від сплати податків великих підприємств", - сказав Єрмак.

За словами Єрмака, він вже передав главам обласних державних адміністрацій доручення президента сформувати робочі групи за участю представників мікробізнесу від кожного регіону.

Перше засідання координаційної ради у форматі відеоконференції заплановано на 18 грудня.

Читайте також матеріал "Апострофа": Будемо стояти, поки Зеленський нас не почує - підприємниця на Майдані.